SUSE Expert Days Budapest 2018 | SUSE Communities

SUSE Expert Days Budapest 2018

Share
Share

Április 12-én tartottuk idei SUSE Expert Days konferenciánkat a Mercure Budapest Buda Hotelben, amelyen szép számmal vettek részt ügyfeleink és partnereink. Az egésznapos rendezvényen áttekintést nyújtottunk a vállalati informatikát leginkább befolyásoló technológiai trendekről és kihívásokról, illetve arról, hogyan orvosolják megoldásaink a legújabb problémákat.

A résztvevők átfogó prezentációkon és élő demókon keresztül ismerhették meg termékeink legfontosabb újdonságait, beleértve a SUSE Enterprise Storage, a SUSE Container as a Service és a SUSE Manager megoldásokat.

Külföldi szakértőnk a hamarosan érkező SLES 15 újdonságaiba is bepillantást nyújtott, és arról is mesélt, hogyan demózták a SUSE nagy rendelkezésre állási képességeit egy korábbi konferencián Legóból épített, Raspberry Pi rendszeren működő játékmarkolók segítségével, amelyek akkor is képesek voltak működni, ha egyes kábeleket kihúztak belőlük.

Panelbeszélgetéseinkben legfontosabb partnereink, köztük az SAP és a HPE képviselői is beszámoltak a vállalataink között zajló, szoros együttműködésről, a BalaBit szakembere és egyúttal az openSUSE „hazai nagykövete” pedig a konténertechnológiák terjedéséről, valamint az openSUSE két különböző verziójáról beszélt.

A kötetlen hangulatú rendezvényen megérte odafigyelni, illetve kitölteni az értékelőlapot. A résztvevők ugyanis kvízjátékon tesztelhették a tudásukat, és az első három helyezett hasznos SUSE-s ajándékcsomaggal távozhatott, amely többek között laptoptáskát és power bank-et is tartalmazott. Hasonló ajándékcsomagot sorsoltunk ki az esemény végén azok között, akik kitöltötték a konferenciával kapcsolatos értékelő kérdőívünket.

Az eseményről készült hosszabb és részletesebb beszámolót itt olvashatja el, a prezentációk anyagait pedig itt tettük közzé.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
3,067 views