Mindent a jövő adatközpontjáról egyetlen nap alatt (rendezvényajánló) | SUSE Communities

Mindent a jövő adatközpontjáról egyetlen nap alatt (rendezvényajánló)

Share
Share

Biztosan mindenki ismeri a klasszikus viccet az egyetemistáról, akitől megkérdezik, mennyi idő alatt tudna megtanulni japánul, mire ő ijedten visszakérdez: Miért, hány nap múlva van a zh?

Egy idegen nyelv tanulásához hasonlóan ahhoz is rengeteg idő és energia szükséges, ha valaki folyamatosan követni akarja a technológiai fejlődéshez és a vállalati informatika kihívásaihoz kapcsolódó aktualitásokat.

Mivel mindenkinek drága az ideje, ezért egy egynapos konferenciába sűrítettünk bele minden lényeges információt napjaink legfontosabb informatikai kihívásairól és az ezekhez kapcsolódó SUSE megoldásokról. A hasznos tudnivalókat pedig a SUSE Linux Expert Days 2016 eseménysorozat keretein belül osztjuk meg világszerte 60 nagyvárosban.

Idén második alkalommal Budapesten is megrendezzük a SUSE Linux Expert Days konferenciát, ahova szeretettel várjuk minden, a nyílt forráskódú újdonságok iránt érdeklődőt április 19-én a Dohány utcai Continental Hotelben.

További információért látogasson el az esemény weboldalára, és nézze meg a várható programokról szóló videós meghívónkat.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
3,293 views