Share

Biztosan mindenki ismeri a klasszikus viccet az egyetemistáról, akitől megkérdezik, mennyi idő alatt tudna megtanulni japánul, mire ő ijedten visszakérdez: Miért, hány nap múlva van a zh?

Egy idegen nyelv tanulásához hasonlóan ahhoz is rengeteg idő és energia szükséges, ha valaki folyamatosan követni akarja a technológiai fejlődéshez és a vállalati informatika kihívásaihoz kapcsolódó aktualitásokat.

Mivel mindenkinek drága az ideje, ezért egy egynapos konferenciába sűrítettünk bele minden lényeges információt napjaink legfontosabb informatikai kihívásairól és az ezekhez kapcsolódó SUSE megoldásokról. A hasznos tudnivalókat pedig a SUSE Linux Expert Days 2016 eseménysorozat keretein belül osztjuk meg világszerte 60 nagyvárosban.

Idén második alkalommal Budapesten is megrendezzük a SUSE Linux Expert Days konferenciát, ahova szeretettel várjuk minden, a nyílt forráskódú újdonságok iránt érdeklődőt április 19-én a Dohány utcai Continental Hotelben.

További információért látogasson el az esemény weboldalára, és nézze meg a várható programokról szóló videós meghívónkat.

Share
(Visited 1 times, 1 visits today)

Category: Cloud Computing, Enterprise Linux, Events, Integrated Systems, OpenStack, Server, SUSE Cloud, SUSE Enterprise Storage, SUSE Linux Enterprise, SUSE Linux Enterprise High Availability Extension, Technical Solutions
This entry was posted Monday, 29 February, 2016 at 5:19 am
You can follow any responses to this entry via RSS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet