Konténerek, kaméleonok és kézműves sör: ez volt a SUSE Expert Days 2019 | SUSE Communities

Konténerek, kaméleonok és kézműves sör: ez volt a SUSE Expert Days 2019

Share
Share

Szeptember 17-én tartottuk éves SUSE Expert Days konferenciánkat a Danubius Hotel Heliában. Látogatóink a hasznos információk mellett értékes nyereményekkel is gazdagodhattak.

Egynapos rendezvényünkön átfogó képet nyújtottunk arról, melyek számítanak a legjelentősebb kihívásoknak a vállalati informatikában napjainkban, és milyen megoldást nyújtanak mindezekre a nyílt forráskódú megoldások, élükön a SUSE szoftverekkel.

Szakértőink bemutatták a SUSE Linux Enterprise Server és a SUSE Manager legfontosabb, nemrégiben megjelent újításait, és arra is kitértek, hogyan szoftveresen vezérelt tárolási megoldásunk, a SUSE Enterprise Storage miként segíti megoldani az adatrobbanással járó problémákat. A HPE szakembereinek előadásából kiderült, hogyan működik együtt ez a tárolási megoldás a legmodernebb hardverekkel, illetve milyen előnyöket kínálnak a legkorszerűbb, perzisztens (nem felejtő) memóriák. A program végén arról volt szó, hogy a fejlesztők és üzemeltetők munkáját hogyan könnyítik meg alkalmazástámogatási eszközeink, a SUSE CaaS Platform konténerfelügyelei megoldás, valamint a Kubernetes és Cloud Foundry technológiákat egyesítő SUSE Cloud Application Platform.

Megérte végig velünk maradni és figyelmesen hallgatni az előadásokat, ugyanis a nap végén a látogatók kvízjátékon vehettek részt. A leggyorsabb és legpontosabb válaszadót Airpods fülhallgatóval és egy óriás plüss kaméleonnal jutalmaztuk, további négy játékos pedig SUSE ajándéktárgyakkal térhetett haza.

Lazításképp kézműves sörkóstolóval zártuk az eseményt. Aki eljött, annak köszönjük a részvételt, aki pedig lemaradt, azt szeretettel várjuk jövőre! Aki pedig további részleteket szeretne meg tudni a rendezvény hangulatáról annak figyelmébe ajánljuk a Tanya Csenöl videóblog beszámolóját a rendezvényről.

 

Share
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

No comments yet

1,891 views