Ingyenes Kubernetes webinár | SUSE Communities

Ingyenes Kubernetes webinár

Share
Share

Nézze vissza webes előadásunkat, és ismerje meg közelebbről a Kubernetes környezetekhez szánt, innovatív megoldásunkat, a SUSE Ranchert!

A konténertechnológia fontos változást hozott a szervezetek életében, hiszen a konténerek megkönnyítik az alkalmazások fejlesztését, futtatását és hordozását. Ezért szinte már alig van olyan hely, ahol nem használják ki az előnyeit. A SUSE legutóbbi felmérése szerint a vállalatok 87 százaléka alkalmazza az adatközpontokban és a felhőben.

Az új technológiához azonban új szakértelem is kell, hiszen ezeket a konténereket a fejlesztőknek és az üzemeltetőknek is használniuk kell. Léteznek ugyan konténerfelügyeleti megoldások, köztük például a Kubernetes, de a problémát egy ilyen eszköz sem tudja önmagában megoldani, mert eléggé összetett. A szakembereknek pedig nincs idejük a saját munkájuk mellett arra, hogy még a konténerek és a Kubernetes használatát is megtanulják.

Ebben segíti őket a SUSE Rancher megoldása, amely egyszerűsíti a Kubernetes és a konténerek felügyeletét, használatát és kezelését. Ez egy szabványos, könnyen tanulható és egyszerűen üzemeltethető eszköz, ami rengeteg időt takarít meg mind a fejlesztők, mind pedig az üzemeltetők számára.

Ezt a terméket mutattuk be webinárunkon, amely utólag is megtekinthető. A legfontosabb jellemzők mellett a tipikus felhasználási környezeteket és integrációs lehetőségeket is vázoltuk. Akinek pedig már nem teljesen új a megoldás, annak is tudtunk érdekes részletekkel szolgálni, mivel a Rancher nemrégiben megjelent, 2.6-os változatának újdonságairól is szót ejtettünk.

Share
Avatar photo
1,703 views