Ez nem mese: az OpenStack és a halászat | SUSE Communities

Ez nem mese: az OpenStack és a halászat

Share
Share

„Ne halat adj az éhezőnek, mert azzal csak egyszer lakik jól. Adj neki hálót, tanítsd meg halászni, és akkor egész életében meglesz a betevője.” Így tartja a mondás, amelyet gyakran idéznek, amikor a személyes fejlődésről van szó. Ha biztosítjuk valakinek a lehetőségeket és eszközöket a tanuláshoz, azzal hosszú távon is kiteljesedhet.

Ha az adott illető történetesen a mi halászunk, azaz a mi cégünknek dolgozik, akkor azzal, hogy elősegítjük a képzését, saját vállalkozásunk előre jutásához is hozzájárulunk. Különösen, ha olyan meghatározó technológiák használatáról van szó, mint amilyen például a felhő, illetve az OpenStack.

Egyre több vállalat ismeri fel, hogy gyorsan kell reagálnia a piaci változásokra és igényekre, és az ehhez szükséges agilitást a felhő képes biztosítani számukra. Nem meglepő tehát, hogy a SUSE nemrégiben végzett kutatása szerint komoly növekedés várható mind a privát, mind a hibrid felhők terén.

A felhőplatformok közül pedig az OpenStack-et övezi kiemelkedő érdeklődés. A SUSE felmérésében részt vevő vállalatok 23 százaléka már alkalmazza, további 59 százalék pedig tervezi a bevezetését. A válaszadók 72 százaléka azonban aggódik amiatt, hogy hiányzik a megfelelő szaktudás a nyílt forráskódú alapokon futó felhők használatához.

Ezt a problémát igyekszik orvosolni a SUSE saját megoldásaival és termékeivel. Az OpenStack-re épülő, saját felhőmegoldásunk egyszerű telepítést és üzemeltetést kínál, emellett tréningeket és tanúsítási programokat is működtetünk annak érdekében, hogy bárki megszerezhesse a szükséges tudást. Konzultációs csapatunk révén pedig támogatási és bevezetési szolgáltatásokat is kínálunk.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
2,316 views