A SUSE számokban | SUSE Communities

A SUSE számokban

Share
Share

Már több mint 25 éve töretlen lendülettel és lelkesedéssel szolgáljuk ki ügyfeleinket. A számok pedig azt mutatják, jól tesszük a dolgunkat.

A legfontosabb mutatónk természetesen az árbevételünk. Ez a 2018. április 30-ával zárult fél évben 182,9 millió dollár volt, ami közel 17 százalékos növekedés az elmúlt év azonos időszakához képest, miközben az EBITDA érték 23 százalékkal nőtt.

Ez többek között annak köszönhető, hogy folyamatosan új szakemberekkel bővítjük csapatunkat, így tavaly augusztus óta mintegy 20 százalékkal, 1400 főre nőtt kollégáink száma. Emellett a portfóliónk is állandóan bővül, az új igényekre reagálva új termékeket fejlesztünk, hogy segítsük ügyfeleinket olyan új technológiák kiaknázásában, mint a konténerek, a szoftveresen vezérelt megoldások vagy éppen a különféle felhőalapú termékek.

Törekvéseinkkel pedig ügyfeleink is elégedettek, hiszen a világ legnagyobb repülőgépipari, autóipari és pénzügyi vállalatai a mi termékeinket használják, és a legnagyobb szuperszámítógépek felén is SUSE Linux fut.

További büszkeségünk, hogy az iparág többi szereplőjével is jó kapcsolatot ápolunk. Több mint száz nyílt forráskódú projektet támogatunk, emellett 10700 alkalmazás és 7600 hardverrendszer tanúsított a SUSE szoftverekre. Ráadásul kiemelt partnernek számítunk az SAP-nál. Közös munkánknak köszönhető, hogy a SUSE az elsődlegesen ajánlott Linux rendszer az SAP-alkalmazások futtatásához. A Linuxon működő SAP-rendszerek 70 százaléka SUSE alapokat használ, az SAP HANA esetében pedig már 90 százalékra nőtt ez a szám.

Eredményeinket a lenti infografikán is összefoglaltuk.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
1,762 views