Fizetni Linux megoldásokért? Megmutatjuk, hogy miért érdemes! - 2. rész - Hardvergyártók és szoftverfejlesztők támogatása | SUSE Communities

Fizetni Linux megoldásokért? Megmutatjuk, hogy miért érdemes! – 2. rész – Hardvergyártók és szoftverfejlesztők támogatása

Share
Share

A Novell, mint a nyílt forrás kódú fejlesztés elkötelezett támogatója számos programmal támogatja a hardver- és szoftvergyártókat speciális Linux disztribúciók, illetve Linux alapú alkalmazások létrehozásában.

openSUSE Build Service

Az openSUSE Build Service az egyetlen olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára több Linux-disztribúció csomagjának létrehozását és egy helyen történő karbantartását, beleértve az openSUSE, a Novell SUSE Linux Enterprise, a CentOS, a Debian, a Fedora, a Mandriva, a Red Hat és az Ubuntu rendszereket.
További információ:
http://www.novell.com/hungary/news/080721_opensuse_build_service_h.html
https://build.opensuse.org/

SUSE Appliance Program

A SUSE Appliance Program az iparág első olyan megoldása, amelynek segítségével egy-két kattintással készíthető el egy saját Linux disztribúció, vagy egy ún. „appliance” készülék.
További információ:
http://susestudio.com/
http://www.novell.com/news/press/pressroom/presskit/appliance/

A SUSE Linux Enterprise termékcsalád kedvező áron OEM verzióban

A Novell OEM programja keretében a hardvergyártóknak, illetve értékesítőknek még kedvezőbb árakat biztosít a számos szoftvergyártó (pl. SAP, Microsoft) által elsődlegesen ajánlott Linux környezet, az ötféle processzorarchitektúrán futtatható, a HP-tól az IBM-ig minden nagyobb hardvergyártó eszközein támogatott SUSE Linux Enterprise disztribúció forgalmazásához.

Egy processzoros szerverekre már 30.000 Ft-os áron is vásárolhat egy éves SUSE Linux Enterprise Server előfizetést! Csatlakozzon most a Novell OEM programjához a http://novell.hu/oem
oldalon

Ingyenes termékek és regisztrációk

Regisztráljon az ingyenes Novell OEM partneri programba a http://novell.hu/oem weblapon!
Próbálja ki most Ön is és regisztráljon a SUSE Linux Enterprise Server és Desktop 11 ingyenes próbaváltozatáért a http://novell.hu/sle11dvd weblapon!

Share
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

No comments yet

1,227 views